MUNKATÁRSAINK

DR. KETSKÉS NORBERT

Orvos
Rendelési idő: kedd, szerda 09:00-15:00

Fontosnak éreztem, hogy munkám során korunk leggyakoribb és legnagyobb kihívást jelentő betegségeivel is behatóan foglalkozzak. Így tettem egy jelentős kitérőt az elmúlt hét évben a kiegészítő daganatterápiában javasolható specifikus étrendek kialakításának irányába. Szakmai tapasztalataim szerint a daganatos betegségek megjelenése kapcsán kiemelt jelentőségű a daganatsejtek visszaszorításában, hogy milyen környezet veszi ezeket körül, arra pedig a táplálkozás minőségének és összetételének erősen befolyásoló hatása van. Éppen ezért, meggyőződésem, hogy rendkívüli jelentőségű, hogy a daganatos betegségek jelenlétekor mennyiben tudjuk segíteni a szervezet harcát a helyes táplálkozás személyes meghatározásával. A daganatos betegségek kezelésében jelenlévő komplementer terápiás megoldások egyre szélesebb skálán mozognak, és a táplálkozási terv felállításán túl számos kiegészítő megoldás javasolható a konzultáció során.

Teljes biográfia

DR. NAGY RÓBERT

Gyermekorvos
Rendelési idő: hétfő 09:00-15:00

Szakmai életem jelentős részét intenzív osztályokon töltöttem, így az ott alkalmazott terápiás módszereket készség szinten ismerem, használom. 2003-2016-ig napi rendszerességgel végeztem különböző extracorporalis kezeléseket (vese-, és májpótlás; detoxikálás, plasmapheresis), így azok különböző modalitásait rutinszerűen alkalmazom heveny kórállapotokban az arra alkalmas osztályokon. 2016 októbere óta további szakmai fejlődésemet, új szakvizsga megszerzését Bécsben folytatom, ahol új – az immunológia legújabb kutatásait használó – terápiás eljárásokat sajátíthatok el.

Teljes biográfia

DR. KOLLAI BALÁZS

Belgyógyász és izotóp szakorvos
Rendelési idő: hetfő 15:00-19:00; kedd 09:00-15:00

A pajzsmirigy rendellenességek az érintett személy szervezetét testestül-lelkestül felborítják, ezért hiszem, hogy a teljes embert kell vizsgálni és kezelni minden körülményével együtt. Csak a teljes kép megismerése és kiértékelése után lehet kialakítani a megfelelő kezelést a valódi gyógyulás érdekében.

Teljes biográfia

DR. LAUF LÁSZLÓ ELEMÉR

Sebészet-Proktológia
Rendelési idő: péntek 15:00-19:00

Kiemelt szakterületeim általános sebészeten belül a különféle béldaganatok, pajzsmirigybetegségek, hasfali sérvek, epebetegségek, alsóvégtagi krónikus fekélyek, proctológiai betegségek ellátása a legkorszerűbb technikák felhasználásával.

Teljes biográfia

DR. FILICKY ISTVÁN

Belgyógyász, Gasztroenterológus
Rendelési idő: szerda 10:00-14:00

A klinikai betegellátáson túl kutatómunkák tömegét végeztem el, és publikáltam is számos nemzetközi és hazai cikket a hasnyálmirigy diabetes, azaz a hasnyálmirigybetegség okozta cukorbetegségek szövődményeinek tárgykörében. E munkákelismeréseként 1996-ban LAM (Lege Artis Medicinae) lapdíjjal jutalmaztak, majd 2008-ban az ADA (Amerikai Diabetes Társaság) szakértőnek kért fel. 2015-ben hoztam létre az önálló GyomorBallon Terápiás Ambulanciát, ahol gastroenterológusként, és táplálkozási tanácsadóként, többek közt a gyomorballonterápiában lévő jártasságom okán is dolgozom.

Teljes biográfia

DR. BOGDÁNYI EDIT

Bőrgyógyász-kozmetológus
Rendelési idő: hétfő 08:00-12:00; szerda 15:00-19:00

Klasszikus bőrgyógyászati vizsgálat és kezelés; tini bőrgyógyászat; dermatoszkópos anyajegyszűrés; esztétikai bőrgyógyászat; kozmetológia: jóindulatú, és vírus okozta szemölcsök és esztétikai problémát okozó bőrnövedékek eltávolítása.

Teljes biográfia

NÉMETH KRISZTINA

Természetgyógyász
Rendelési idő: hétfő 09:00-15:00

Természetgyógyász, coach, mentor, a myFlowMassage Therapy™ módszer és program megalkotója, és mindemellett boldog édesanya.

Teljes biográfia

TANKÓ ANNA

Kozmetikus
Rendelési idő:

Mottóm a szépet még szebbé tenni, kihangsúlyozni ami a legelőnyösebb arcunkon.

Teljes biográfia

JOÓ ALEXANDRA

Asszisztens
H-P 09:00-18:00

Tanulmányaim befejezése után az állami egészségügyben kezdtem el dolgozni.Azalatt a 20 év alatt több szakterületen is megfordultam,ami a szakmai ismereteimet elég széles skálán bővítette.

Teljes biográfia

KISS ANITA

Asszisztens
H-P 09:00-18:00

Sokat tanultam, tapasztaltam és folyamatosan igyekszem fejlődni, ahogy a közmondás is tartja: “ Jó pap is csak holtig tanul”

Teljes biográfia

RÁCZ GÁBOR

Gyógyszerész

1991 ben végeztem a németországi Regensburgban az ottani egyetem gyógyszerész karán. Szakmai életem legjelentősebb részét németországi és magyarországi közforgalmú gyógyszertárakban töltöttem. De vannak tapasztalataim a gyógyszergyártás és nagykereskedelem terén is. Németországban több alternatív-komplementer súlypontú gyógyszertár tulajdonosa voltam. Magyarországon immár több mint 10 éve egy olyan gyógyszertárban dolgozom tulajdonosként ahol ez idő alatt (sok más mellett) több ezer beteget láttunk el, akik valamilyen komplementer rákterápiát vettek igénybe. A Centrosanum Magánrendelő Intézet munkatársait szeretném munkájukban szaktudásommal támogatni.

Teljes biográfia

BAKOS ADRIENN

Ügyvezető

Teljes biográfia

GALÉRIA

Várjuk szeretettel a CentroSanum Magánrendelő igényes környezetében