Orvosi kozmetika

Orvosi kozmetikánkban a folyamatosan biztosított orvosi háttér lehetővé teszi, hogy a hozzánk érkező vendégek számára a lehető legmegfelelőbb kezelést nyújtsuk. Ez nem jelent mást, mint egy speciális felfogást és lehetőséget, hogy mindenki ”bőrre szabott” kezelést kapjon.

Kozmetikusunk küldetése nem más, mint a szépség megőrzése, magas színvonalú anyagokkal. A kezelések során RAU nèmet minőségű anyagokat használunk, melyek orvosi tisztaságúak és parabénmentesek. 

centrosanum_rau_kozmetikai_kezeles

RAU KEZELÉSEK

RAU Sensitive bőrnyugtató kezelés                  

Kezelés időtartalma: 50 perc   

Minden bőrtípusra, rosaceás, allergiás, fiatal és érzékeny bőrre ajánlott. A készítmények glicerin mentesek. A bőr PH érték szabályozásával gátolja a mikroorganizmusok növekedését. Mélyen hidratáljuk a bőrt az arckezelés során és enyhítjük az arc pirosságát.

Ára: 22.000 Ft

 

RAU Silver tisztító kezelés                                   

Kezelés időtartalma: 50 perc    

A tisztáttalan bőr tökéletes kezelése. A készítmények gyulladáscsökkentő hatóanyagokat és kolloidális ezüstöt tartalmaznak. A kezelés célja, hogy enyhítse a bőrt a baktériumok túlzott kolonizációjától. Az ezüst használata kiegyensúlyozza a bőr nedvességháztartását. Csökkenti a bőrpirt és gyorsabban regenerálódik a sérült hámsejt. Faggyúbeállító, gyulladásgátló, pórusösszehúzó, csőkkenti a foltokat és a viszketést.

Ára: 27.000 Ft

 

RAU O2 védő  kezelés            

Kezelés időtartalma: 50 perc       

Sápadt, oxigénszegény és dohányos bőrre ajánlott kezelés. Támogatja a bőr oxigénellátását és hatékony az irritált bőr és akne hegek enyhítésére.

Ára: 25.000 Ft

 

RAU Hyaluron hidratáló kezelés    

Kezelés időtartalma: 50 perc     

Száraz bőrre és a kezdetlegesen kialakuló finom ráncokra ajánlott, melynek a fő hatóanyaga a Hyaluronsav. A kezelés mélyen hidratálja a bőr rétegeit és megelőzi a vízhiány miatt keletkező ráncok kialakulását. A bőr újjászületik, szine üde, tapintása puha lesz.

Ára: 27.000 Ft

 

RAU Stem cell öregedésgátló és gyulladás csökkentő kezelés    

Kezelés időtartalma: 50 perc

Fiatal és érett bőrre egyaránt alkalmazható. Különböző kíváló minéségű őssejt-kivonatokat tartalmaz (pl. alma alpesi rózsa). A kezelés mély rétegeiben táplálja a bőrt. Növeli a kollagén szintézist, csökkenti a gyulladást, és a bőr megújulását felgyorsítja.

Ára: 32.000 Ft

 

RAU White Tea öregedésgátló kezelés    

Kezelés időtartalma: 50 perc   

Fiatal és érzékeny bőrre ajánlott. A fő hatóanyaga a fehér tea. A kezelés során a bioaktív összetevők megakadályozzák a bőr korai öregedését, fokozzák a vérkeringést és semlegesítik a szabadgyököket, valamint megnyugtatják a nap káros hatásai által okozott sérült bőrt.

Ára: 22.000 Ft

 

RAU Caviár élő sejtterápiás kezelés                 

Kezelés időtartalma: 50 perc 

Érett, nagyon száraz börre ajánlott.  A fő hatóanyag a kaviár, mely egy élő sejtterápiát eredményez, kívülről a bőr egyből láthatóan javul. A kezelés során a keratin sejtek közötti terek javulnak. A hidratáló és a bőrvédő funkció erősödik. A sejtanyagcsere fokozódik és a bőr károsodása mérséklődik.

Ára: 30.000 Ft

 

RAU Aloe vera regeneráló-nyugtató kezelés               

Kezelés időtartalma: 50perc 

Tisztátalan, érzékeny, száraz és irritált bőrre. Napozás és a napégés után is ideális, hűtő és nyugtató hatású Aloe Verát és kamillát tartalmaz.  A kezelés intenzív nedvességet biztosít.          A kellemetlen feszülő érzet azonnal eltűnik az irritált bőrt megnyugtatja .Védelmet nyújt a szabadgyökök ellen. Intenzíven pótolja a nedvességet, gyulladásgátló, simítja a vonalakat.

Ára: 22.000 Ft

 

RAU Detox Care méregtelenítő kezelés                    

Kezelés időtartalma: 50 perc      

Minden bőrtípusra ajánlott. A kezelés során a bőr mentesül a környezeti toxinoktól és a szennyező anyagoktól. Csökkenti a gyulladásos folyamatokat és enyhíti a vörösséget. Serkenti a bőr védelmi rendszerét és véd az öregedése ellen.

Ára: 28.000 Ft

 

RAU Deep Impact nyak és dekoltázs kezelés          

Kezelés időtartalma: 30 perc 

Minden bőrtípusra ajánlott kezelés.Tengeri kollagén a fő hatóanyaga. A kezelés intenzív hidratáltságot biztosít a bőrnek.A finom vonalak és ráncok láthatóan kisimulnak.A  kollagén mellett a glicerin alapú tri-peptid stimulálja a kollagén szintézist.

Ára: 22.000 Ft (orvosi hyaluron nélkül)

Ára: 32.000 Ft (orvosi hyaluronnal)

 

RAU Eye Lifting kezelés                            

Kezelés időtartalma: 50 perc 

Öregedésgátló. A szem kezelés fiatalítja, finomítja és csökkenti a ráncokat. A sötét karikákat, puffadást láthatóan eltünteti. Javítja a vér áramlást és nyirok keringést.Legfőbb hatóanyag a perzsa selyemfa.

Ára: 16.000 Ft

Ára: 25.000 Ft (arc kezeléssel)

 

RAU Man kezelés                                

Kezelés időtartalma: 50 perc            

Stem Cell és Deep Impact kezelés javasolt. A kezelés minden bőrtípusra ajánlott. Mélyebb rétegekben hidratáljuk és regeneráljuk a bőrt.

Ára: 22.000 Ft

 

RAU Collagen kezelés              

Kombinált, normál, érett, érzékeny és száraz bőrre ajánlott. A kezelést az öregedő bőrre javasuljuk. Védi és stabilizálja a kollagén szerkezetet, hidratál és ránctalanít. Simábbá és feszesebbé teszi az arcbőrt.

Ára: 35.000 Ft

 

RAU Luxus Perfect Beauty kezelés     

Kezelés időtartalma: 50 perc   

Exkluzív professzionális kezelés, mely az életkortól független női szépséggel ajándékozza meg. AZONNALI LÁTVÁNYOS FIATALODÁS! Anti-age kezelés azonnali feszesítő és ránckisimító hatással. Tű, kockázat és mellékhatások nélkül.

Ára : 45.000 Ft

 

RAU Prickly  ránctalanító hidratáló kezelés           

Kezelés időtartalma: 50 perc      

Kombinált,normál,érett,érzékeny és száraz bőrre ajánlott a kezelés.

Mély rétegeiben hidratálja a bőrt, kúraszerű használata enyhíti a finom ráncokat. Gazdag ásványi anyagokban és vitaminokban. Ragyogóvá teszi az arcbőrt.

Ára: 25.000 Ft

 

RAU Express Lift kezelés            

Kombinált, normál, érett, érzékeny és száraz arcbőrre ajánlott. Intenzíven emeli és hidratálja a bőrt. Az ezüst fű 24 órán át hidratálja és segíti megőrizni a bőr nedvességtartalmát. A ráncok kisimulnak. A sejtek élettartalmát megnyújtja és a bőröregedés folyamatát jelentős mértékben lelassítja.

Ára: 42.000 Ft

GALÉRIA

Várjuk szeretettel a CentroSanum Magánrendelő igényes környezetében