Rólunk

Magyarországon az újonnan diagnosztizált rosszindulatú daganatos megbetegedések száma az 50 ezret is meghaladja. Az összes haláleset kb. egynegyedéért pedig daganatos megbetegedések felelősek. Ez éves szinten mintegy 30-35 ezer áldozatot jelent, ami nemzetközi összehasonlításban is sajnálatos módon kimagasló adat. A lakosságszámhoz viszonyított arány kb. 20%kal az EU átlag fölött van. A leggyakoribb a tüdő, a vastagbél és a mell rákos megbetegedése.

Rendelőnket azzal a céllal és elkötelezettséggel hoztuk létre, hogy a hagyományos orvostudomány kiegészítéseként a daganatos megbetegedések kezelésében alternatív gyógymódoknak is teret adjunk. Ezen a téren munkatársainknak több éves tapasztalata van. Nem volt célunk az, hogy csak onkológus szakorvosokkal dolgozzunk, ez nem felelne meg annak amit mi többletszolgáltatásként nyújtani szeretnénk.

Az onkológusok a saját előírt protokolljaik szerint dolgoznak, aminek fontosságát, szükségességét semmilyen formában nem akarjuk megkérdőjelezni. Ők viszont legtöbbször nem foglalkoznak az egyéb, protokolltól eltérő lehetőségekkel, melyekre sok betegnek igénye van és többféleképpen hozzájárulhatnak a betegek állapotának javításához. Legyen az pl. a kemoterápia jobb elviselhetősége, az erőnlét és életminőség javítása, vagy akár a daganat közvetlen pozitív befolyásolása. Rendkívül széles spektrumban állnak rendelkezésre kiegészítő terápiák és hozzá tartozó szerek. Természetesen nem szabad az alternatív kezeléseket, módszereket és szereket a hagyományos orvosi terápiák vívmányaival szembeállítani, hanem ezekkel karöltve, egymást kiegészítve lehet a legoptimáisabb eredményt elérni.

Tevékenységünk súlypontját olyan diagnosztikai és terápiás módszerekre, valamint szerekre helyeztük, melyek a komplementer rákterápiában már hosszú évtizedek óta mind nemzetközileg mind Magyarországon elismertek, eredményesek, klinikai vizsgálatokkal alátámasztottak. Meggyőződésünk, hogy a megfelelő terápia mellett, a betegeknek főleg súlyos megbetegedések esetén lelki jellegű támogatásra is szükségük van. Ezért rendelőnkben igény szerint életmódtanácsadás, pszichológiai tanácsadás és táplálkozási tanácsadás is rendelkezésre áll.

A kompelementer rákterápiák mellett rendelőnk nagy hangsúlyt fektet az infúziós terápiákra is. Az infúziós terápia legnagyobb előnye, hogy a beadott gyógyszerek azonnal és veszteség nélkül bekerülnek a szervezetbe. Ezáltal a szájon át történő bevitellel összehasonlítva sokkal intenzívebb hatás érhető el. A megfelelő terápiás hatáshoz szükséges vérkoncentráció szinte azonnal “lökésszerűen“ rendelkezésre áll. Legyen az regeneráló, antiage, méregtelenítő vagy immunerősítő infúziós terápia nálunk megtalálja az Önnek megfelelő terápiát! 

Rendelőnk fókuszában a felnőtteken kívül a gyermekek is nagy szerepet kapnak. Dr. Nagy Róbert gyermekorvos segítségével a CentroSanumban segítséget tudunk nyújtani a gyermekeknek is. Általános gyermekgyógyászati tevékenységünk főként szaktanácsadás a gyermekgyógyászat különböző területein előforduló gyakori és kevésbé gyakori kórképek további diagnosztikai lépéseit illetően. 

Rendelőnk két terápiás szobával és egy infúziós teremmel várja érdeklődőit.

GALÉRIA

Várjuk szeretettel a CentroSanum Magánrendelő igényes környezetében